Ging Koen Glish Business Cerințe pentru absolvirea unei diplome de licențăDe obicei,

Cerințe pentru absolvirea unei diplome de licențăDe obicei,

studenții au nevoie de cel puțin 120 de credite pentru a absolvi un program de licență în SUA (aproximativ 180 de credite la o școală sub un sistem trimestrial). Creditele sunt obținute prin promovarea cursurilor pentru cursurile dvs. majore și alte cursuri pe care școala dvs. le-ar putea necesita.În general, diplomele universitare durează între patru și cinci ani pentru a fi finalizate atunci când sunteți înscris cu normă întreagă, dar pot dura mai mult sau mai puțin, în funcție de programul la care vă înscrieți și de numărul de cursuri pe care le urmați în fiecare an.Aflați mai multe: De câte credite aveți nevoie pentru a absolvi facultate?Tipuri de diplome de licențăTrei dintre cele lucrare licente mai comune tipuri de diplome de licență sunt:Licență în arte (BA): o licență în arte este un tip de licență care, de obicei, pune accent pe gândirea critică, abilitățile de comunicare și științe umaniste. Specializarea în istorie, engleză sau comunicare vă va aduce, în general, o licență. O licență în arte poate obține o cale către cariere care se bazează pe conexiunea umană și pe atributele gândirii critice, cum ar fi predarea, resursele umane, publicitatea sau munca guvernamentală.Licență în științe (BS): o licență în științe subliniază de obicei abilitățile cantitative în cursuri. Aceasta înseamnă că diplomele de știință și matematică sunt, în general, clasificate ca diplome de licență, ceea ce le face modalități bune de a lansa o carieră în știință sau în domenii bazate pe matematică. specializarea în discipline precum finanțe sau informatică.Atât diplomele online, cât și cele din campus oferă motive convingătoare pentru ca studenții să se înscrie. Iată câțiva factori de care trebuie să luați în considerare atunci când decideți care ar putea fi mai bun pentru dvs.Flexibilitate: Iată un fapt rapid: în 2017, absolventul mediu al unui program de licență online are treizeci și doi de ani, conform US News, și 84% dintre ei sunt angajați în timp ce merg la școală [6]. Accesul la cursuri de acasă, cu o gamă mai largă de timp pentru a le lua, poate permite studenților să continue să lucreze cu normă întreagă sau să aibă grijă de o familie. Multe programe din campus au, de asemenea, opțiuni flexibile sau cu fracțiune de normă.Interacțiunea personală: interacțiunea față în față este esențială pentru unii oameni, dar poate fi mai puțin prioritară pentru alții.

Cât de importantă este aceasta poate depinde de anumiți factori, cum ar fi specializarea dvs. și ce fel de experiență doriți de la o diplomă de licență În timp ce anumite specializări, cum ar fi informatica, pot fi mai propice pentru participarea online, altele, cum ar fi teatrul, ar putea fi mai potrivite pentru învățarea în persoană. A fi în campus vă poate oferi multe opțiuni extracurriculare, dar școlile online vă pot expune și la o comunitate de oameni din toată țara și din întreaga lume.Alte tipuri de educațieDiplomele de licență nu sunt singurul tip de diplomă pe care îl puteți obține.Diplome asociate: studenții obțin de obicei diplome asociate la colegiile comunitare și durează doi ani pentru a le finaliza. Costurile sunt de obicei mai mici decât cele de licență, iar cerințele sunt în general mai puțin competitive. O diplomă de asociat poate duce la oportunități precum dezvoltarea web sau inginerie mecanică, printre multe altele.

Certificate profesionale: certificatele profesionale vă pot ajuta să vă avansați în carieră sau să începeți una nouă în mult mai puțin timp și costuri decât un program de studii tradițional. Deși nu este o diplomă în sine, certificatele pot fi o opțiune bună pentru cei care doresc să dobândească noi abilități rapid în timp ce angajați mai puțin timp și bani decât ar fi cheltuiți pentru o diplomă.Master: un master este o diplomă postuniversitară, ceea ce înseamnă că este o diplomă pe care o obții după absolvirea unei diplome de licență. În general, diplomele de master durează de la un an la doi ani pentru studenții cu normă întreagă, în funcție de program și domeniu. Se pot deschide să urmeze căi către cariere precum asistenta socială clinică sau psihiatrie. Aflați mai multe despre diferențele dintre diplomele de master și diplomele de master.

 

Related Posts